nagels

Manicure&Pedicure.

Een manicure is een behandeling van de handen maar vooral de nagels. Ook degene die deze handeling beroepsmatig uitvoert, wordt een manicure genoemd.

De huid wordt gekalmeerd en ontspannen door middel van warme handbaden en vochtregulerende lotions. Bij de nagels wordt de nagelriem naar achter geduwd en de nagel in een mooie vorm gevijld. De dode huidcellen van de natuurlijke nagel worden verwijderd. De nagelriem wordt bevochtigd met nagelriemolie. Naar keuze kunnen er kunstnagels op de natuurlijke nagels geplakt worden of de natuurlijke nagels kunnen gelakt worden. Dit kan met zoveel aandacht en originaliteit gebeuren dat het uitgroeit tot een kunstvorm.

Pedicure.

Een pedicure is een behandeling van de voeten. Hierbij worden de voeten gedurende een 10 tal minuten in een voetbad gestoken. Indien nodig gaan we de nagels knippen. Vervolgens vijlen we de nagels in vorm en knippen de nagelriemen weg. Erna gaan we ook controleren op enkele voetkwalen o.a. eelt, ingegroeide nagels,… om deze ook te behandelen/verwijderen. In de winter maanden is het ook leuk om een paraffine behandeling te doen. Dit is een volledige behandeling met een paraffinebad, scrub en een massage van de voet en onderbeen. Deze om de voeten zijdezacht te maken.

Prijzen.

Pedicure : 22,50 euro.
Pedicure aan huis : 26,50 euro.
Luxe pedicure inclusief paraffinebad : 28,50euro.

Basismanicure : 13,00 euro.
Luxe manicure inclusief paraffinebad : 18,50 euro.